Lifestyle Vlaanderen
Nieuwsbrief
Nuttige linken
Copyright 2021 Lifestyle Vlaanderen – Algeneme voorwaarden – Privacy- en cookiebeleid
Design Innovedia.be
Olivier was oorspronkelijk niet voorbestemd om een restaurant te openen. Hij studeerde economie en om zijn studies te betalen werkte hij vaak in restaurants waar zijn liefde voor het koken groeide. Hij kwam in contact met topchef Eddie Van Maele en volgde bij hem cursussen gedurende 5 jaar. Daarna deed hij stages in diverse toprestaurants in het buitenland (vooral Spanje) om moderne kooktechnieken aan te leren. Ondertussen behaalde hij met Kommilfoo zijn eerste Michelinster en een score van 16/20 in de Gault Millau. Hij behoort dus tot de echte top van Antwerpen.
Sinds juni 2011 heeft het interieur van Kommilfoo een totale metamorfose ondergaan. Na de evolutie in onze keuken, streefden we ernaar om meer eenheid te creëren tussen gerechten en omgeving. Gastvrouw Inger Blancquaert en interieurarchitect Martine Geusens slaagden erin om het restaurant een hedendaagse, warme zen uitstraling te geven. Drie accenten vormen de leidraad: hout, comfort, warmte.