Lifestyle Vlaanderen
Nieuwsbrief
Nuttige linken
Copyright 2021 Lifestyle Vlaanderen – Algeneme voorwaarden – Privacy- en cookiebeleid
Design Innovedia.be
Vijftien jaar geleden opende Julien Bobichon Dôme’s zusterrestaurant: Dôme sur mer, en dit in een 19de eeuws hoekpand in de Antwerpse art-deco-wijk Zurenborg.
Voor Julien gold er maar een regel: uitzonderlijk verse producten bereiden op een zo eenvoudig mogelijke manier zodat het product helemaal tot zijn recht komt. Vandaag hebben Evangeline en Frédéric Chabbert het restaurant overgenomen en volgen diezelfde gedachtengang. Ze willen zo dezelfde originele sfeer die Julien creëerde behouden. Vanuit de open keuken worden de gerechten rechtstreeks vanop de plancha bereid en zie je hoe de zeevruchtenschotels en oesters à la minute worden geopend. zijn recht komt.
De versheid van de ingrediënten en de eenvoudige bereidingswijzen zijn de topprioriteit. Op het bord prijken er dagsuggesties, terwijl de vaste kaart verschillende zeevruchtenschotels en andere klassiekers aanbiedt. Ook vind je op het bord mooie wijntjes die zorgvuldig door Yannick werden uitgezocht.