Restaurant De Slagmolen heropent in stijl!
Na zes maanden heropende Restaurant Slagmolen in Oudsbergen afgelopen donderdag zijn deuren. Het restaurant met twee Michellinsterren werd volledig vernieuwd. “De nieuwbouw die eraan gekoppeld is dient om de ervaring van de gasten rijker te maken, niet om meer gasten te ontvangen”, zegt chef Bert Meewis.
“We hebben ervoor gekozen om de extra ruimte niet vol te stouwen met bijkomende tafels, maar wel in te zetten op extra beleving voor onze gasten”, vertelt Bert Meewis. Hierdoor wordt een samenspel van het klassieke pand met moderne architectuur gecreëerd in het restaurant. Dankzij de glazen gevels krijgen de gasten een prachtig zicht op de natuur.
Tweede restaurant
Het volgende project dat Slagmolen buitenshuis wil realiseren is de start van een tweede zaak, meer bepaald een kwalitatief hoogstaande brasserie in Kasteel Edelhof in Bilzen. Daar zullen in eerste instantie vooral de zonen van Bert en Karlijn hun creativiteit en passie voor de horeca gaan botvieren. De opening is voorzien voor de zomer volgend jaar.
(Bron: Made In Limburg)
(Foto: Max Vicca)