Nu al meer dan 2500 reservaties voor Rauw na de Lockdown
De lockdown is nog even maar het verlangen naar de horeca stijgt. Bij Rauw in Heusden-Zolder en in Hasselt op Quartier Bleu (Rauw by Blend) merken ze dat hard. De reservaties stromen binnen. Bij Rauw in Heusden-Zolder is er wel een take-away maar de boekingen voor na de verwachte opening op 1 mei (na de Paaspauze) gaan wel erg vlot.
Maar rauw is een begrip geworden. Bij Rauw passen ze zoveel mogelijk BBQ-technieken toe. Barbecueën is meer dan een stukje vlees boven houtskool laten bakken. Dat weten de klanten maar al te goed. De honger naar nacho’s, burrito’s, burgers, gegrilde gamba’s en vlees in grote porties zoals Côte à l’os, picanha, ribeye, spareribs..is nu wel blijkbaar erg groot.
“Hopelijk mogen we open vanaf 1 mei. We hebben nu al meer dan 2500 namen op de gastenlijst. Ja dat is niet niks. Hopelijk kunnen we dan open blijven”, aldus zaakvoerders Fabio Istoczack en David Bueckers die volop bezig zijn Barn in te richten.
Nummer 3 Barn!
Deze derde zaak komt naast ‘Rauw by Blend’ aan de Hasseltse kanaalkom. Barn is een uitbreiding van het Amerikaans streetfoodconcept. “Met opnieuw beers and burgers, gerook vlees. En natuurlijk taco’s, pulled beef.. Zo zullen we ons gerookt vlees in de selectie opnemen, maar ook ‘stuffed potato’ en ‘cheezy crust’. Dat laatste is een macaronischotel, maar met maïsballetjes die regelmatig in Zuid-Amerika worden gegeten”, aldus Fabio Istoczack
Nog even wachten en watertanden dus en kijk eens op hun Facebookpagina met bijna 15.000 volgers!
Take away is mogelijk in Heusden-Zolder.
Adres: Koerselsebaan 181, Heusden-Zolder, 011/72.88.82
Website: rauwbbq.be