Culinair genot in hartje Limburg – De Slagmolen
Gelegen te midden van een groene oase is het de gedroomde plek om culinair te genieten van de kookkunsten van Gault&Millau ‘Chef van het jaar’ Bert Meewis en de gastvrijheid van echtgenote Karlijn Libbrecht.
Al sinds jaar en dag staat Restaurant Slagmolen gekend als een gastronomisch restaurant waar de klassieke keuken op een eigentijdse manier tot zijn recht komt. Onlangs vierden ze hun 25-jarig bestaan. Zoon Giel zal vanaf heden mee de toekomst verzekeren!
Geniet na een culinaire avond in het gastenverblijf dat op wandelafstand ligt van het restaurant. De kamers zijn met hoogwaardige materialen ingericht en voorzien van alle hedendaagse comfort. Creeer onvergetelijke herinneringen op de feestlocatie die aansluit op de schitterende tuin, geschikt voor elke gelegenheid.
Bert & Karlijn Meewis-Libbrecht
Molenweg 177, 3660 Oudsbergen
089 85 48 88 – info@slagmolen.be
www.slagmolen.be
Openingsuren: Gesloten op dinsdag, woensdag, zaterdagmiddag & zondagavond.