De meest verfijnde kaviaar vind je bij Imperial Heritage!
Imperial Heritage zorgt voor de meest pure en verfijnde kaviaar die je ooit zal proeven. Dankzij het vakmanschap, de traditionele manier van werken en de kennis én passie voor het product, vind je Imperial Heritage Caviar terug in heel wat sterrenrestaurants. Top chefs als Peter Goossens, Sergio Herman en Viki Geunes werken met de kaviaar van Imperial Heritage.
“Wij hechten zeer veel belang aan sustainability (duurzaamheid). Dit is echt iets onmisbaars voor bedrijven die willen groeien in de toekomst. Onze steuren groeien gedurende hun hele leven in open lucht, waardoor de steuren leven volgens de seizoenen. Hier komt de authentieke en pure smaak vandaan”, vertelt Executive Director of Sales Elisabeth Colman.
Door het natuurlijke ecosysteem, kiezen de vissen deels hoe, waar en wanneer ze zich voeden. Zo nemen ze verschillende smaken op, en dat proef je in de heerlijke kaviaar. Het unieke aan de kaviaar van Imperial Heritage is dat, dankzij de voedingskeuze van de steursoorten je nooit vier keer dezelfde smaak zal ervaren.
“Je moet de smaak van de kaviaar naar buiten laten komen in al zijn puurheid. Zo gebruiken we zout enkel functioneel om de kaviaar te laten rijpen en om het te preserveren. Het is niet de bedoeling dat kaviaar een heel zoute smaak heeft. We zouten alles heel zacht, Malossol genaamd. Normaal mag je rond 3,9% zout toevoegen om Malossol te zouten, wij voegen 2,9% toe, een heel pak minder. De ziltigheid die je in onze kaviaar proeft, is puur natuur.” zegt Elisabeth Colman.
Krijg jij ook het water in de mond bij het horen van een pomme moscovite met een heerlijke toets kaviaar? Neem dan zeker ook een kijkje op de website of webshop van Imperial Heritage Caviar!
Imperial Heritage Caviar
Gounodstraat 9, 2018 Antwerpen
+32(0)499124049