Rik Vandersanden geeft de fakkel door aan zijn zoon Yves Vandersanden!

Horeca-nieuws! Rik Vandersanden geeft de fakkel door aan zijn zoon Yves Vandersanden!
Het is intussen al negen jaar geleden dat Rik Vandersanden zijn intrek nam in The Trill aan de Jaarbeurslaan in Genk. De sterrenchef, bekend van de De Barrier in Houthalen-Helchteren, haalde de concessie voor de exploitatie van het restaurant binnen, en maakte er een gekend grill-restaurant van.
“Het was een moeizame start na het faillissement van de vorige uitbater”, herinnert Rik Vandersanden zich bij Made in Limburg. “Maar het is gelukt en met ons concept hebben we het grote publiek voor ons weten te winnen.”
The Thrill is vooral gekend voor kwaliteitsvlees op de grill en voor het kreeftenfestival in de zomermaanden en de wildgerechten in de herfst en winter ”, aldus Rik Vandersanden.
“Door te focussen op specialiteiten in bepaalde seizoenen, houden we de kaart beperkt en blijft het beheersbaar voor ons keukenteam.”
Rik Vandersanden wil wel nog enkele jaren zelf achter het fornuis blijven staan. “Dat is nog altijd wat ik het liefste doe. Ik hou van de sociale contacten, vaak al over meerdere generaties van klanten heen. Dus zolang het God belieft ga ik hiermee door. Evenwel niet meer als zaakvoerder. Die functie schuif ik door naar mijn zoon Yves, die hier intussen al 8 jaar actief is. Hij kent de business door en door en zal vanaf 1 januari officieel de fakkel overnemen.”